Форум ПАРТНЕР ЕЛІТ 2020

Форум ПАРТНЕР ЕЛІТ 2020

2020 рік зміцнив відносини між клієнтами та командою «ЕЛІТ-Україна». Незважаючи на пандемію, ми разом досягали успіху та підтримували один одного для забезпечення ефективного функціонування бізнесу

Щороку ЕЛІТ проводить Форум проекту ПАРТНЕР ЕЛІТ , під час якого учасники мають змогу особисто поспілкуватись з постачальниками та їх представниками, поділитися цікавими ідеями та здобутками за чашкою ароматної кави з однодумцями та партнерами по бізнесу.

2020 рік став особливим для нас та наших партнерів. Ніхто з нас не був готовий до різких змін в процесах роботи підприємств, а саме до переорієнтації формату ведення бізнесу в такий короткостроковий термін. Проте, незважаючи на всі виклики, наша велика та досвідчена команда змогла оптимізувати усі процеси таким чином щоб підтримка автомайстерень відповідала звичному рівню роботи, щоб наші клієнти могли підтримувати свій бізнес працездатним. У грудні 2020 року нашій компанії довелось змінити формат проведення Форуму, але це не означало, що наші партнери мали залишитись без уваги. Саме тому, було прийнято рішення особисто привітати кожного клієнта ПАРТНЕР ЕЛІТ особливим подарунком.

Ми дякуємо усім учасникам проекту за плідну співпрацю, яка зміцнила наш зв’язок в непростий час.

Також окремо хочемо винести подяку постачальникам, які прийняли участь в процесі організації та допомогли підготувати все на найвищому рівні: KYB, BOSCH, SIDEM, FEBEST, ZF, DENSO, VALEO, STARLINE, BILSTEIN, Vat Oil, MPM, Car Fleet Service.

 Нехай отриманий досвід 2020 року допоможе усім нам стати краще та дійти до поставленої мети!